Συμμετοχή του ΤΠΨΤ στο περίπτερο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ “Αριάδνη” στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Δήμου Ναυπλιέων

Συμμετοχή του ΤΠΨΤ στο περίπτερο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ “Αριάδνη” στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Δήμου Ναυπλιέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του ΤΠΨΤ στο περίπτερο του

Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ “Αριάδνη”

στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Δήμου Ναυπλιέων

Μάθημα: Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ: Κοινωνικό θέατρο

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00-2:00 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο, οι φοιτητές/-τριες/ τα φοιτητ@ του μαθήματος «Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ: Κοινωνικό θέατρο» θα συμμετάσχουν στο περίπτερο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ “Αριάδνη”, στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργανώνει ο δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ.

Πιο συγκεκριμένα, τα φοιτητ@ και η διδάσκουσα του μαθήματος Αθηνά Στούρνα, μαζί με τους/τις ωφελούμενους/-ες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ “Αριάδνη”, τους εκπαιδευτικούς τους και τη Διευθύντρια της Δομής, Σοφία Τζανέτου, θα συμμετάσχουν από κοινού σε χριστουγεννιάτικες δράσεις, όπως τραγούδι, χορός, παιχνίδια, κ.ά.

Παράλληλα, θα υπάρχει και πάγκος με χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, τα οποία έχουν φτιάξει οι εξυπηρετούμενοι του Κ.Δ.ΑΠ. ΑμεΑ “Αριάδνη” με τους δασκάλους τους!

Η συμμετοχή φοιτητών/-τριών και διδασκόντων/-ουσών του ΤΠΨΤ θα ενισχύσει την προσπάθειά μας και θα δώσει μεγάλη χαρά στους συμμετέχοντες των δράσεων.

Σας περιμένουμε όλ@ εκεί!

Πότε: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από 12.00-2.00 μ.μ.

Πού: Πλατεία Δημαρχείου, Ναύπλιο