ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κας ΓΙΩΤΑΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κας ΓΙΩΤΑΚΗ

“Αγαπητ@ φοιτητ@,

ελπίζω να είχατε μια όμορφη εβδομάδα.

Όπως συζητήσαμε την περασμένη Τρίτη, θα προγραμματιστούν δύο (2) αναπληρώσεις πριν τα Χριστούγεννα, προκειμένου να σας βοηθήσουν στην προετοιμασία για την τελική σας εργασία.

Οι αναπληρώσεις θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 29 Νοεμβρίου και Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3.30-6.30 στην Αίθουσα Προβολών Πινακοθήκης, δίπλα στη γραμματεία του ΤΠΨΤ.

Το προγραμματισμένο, εβδομαδιαίο μάθημά μας κάθε Τρίτη 12.00-3.00, και τις δυο αυτές μέρες θα γίνει κανονικά στην Άρια. Θα σταματήσουμε το τακτικό μάθημα λίγο νωρίτερα, όπως κάθε εβδομάδα, για να προλάβετε να φτάσετε στη λέσχη εγκαίρως, και θα συναντηθούμε στην αίθουσα προβολών πινακοθήκης, στο κέντρο, μια ώρα αργότερα.

Οι αναπληρώσεις αυτές θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δουλέψουμε περισσότερο εντατικά σε γκρουπ και να αρχίσετε να σχηματίζετε τις παρουσιάσεις σας για την τελική εξέταση, με την καθοδήγησή μου. Η διάρθρωση των ομάδων, για τα μαθήματα και τις αναπληρώσεις, θα ανακοινωθεί την Τρίτη στις 12.00 όπου θα είμαστε όλοι μαζί.

Αν υπάρξει κάποια απορία, μπορούμε να τη συζητήσουμε από κοντά την Τρίτη.

Παρακαλώ να έχετε συζητήσει με τις ομάδες εργασίας σας και να έρθετε με κάποιες προτάσεις σχετικά με τα πιθανά θέματα που θα θέλατε να εστιάσετε στην τελική σας εργασία.

Καλή εβδομάδα σε όλ@"

Dr Gina Giotaki, PhD, MA, BA, SME

Assistant Professor, Department of Performing & Digital Arts

University of Peloponnese, Greece

Research Associate, NHS R&D Northwest, UK

 

 

Virus-free.www.avast.com