Δελτίο Τύπου | Τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων του ΤΠΨΤ

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Ιουλίου
Image

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ||  ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΠΨΤ

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, το Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών πραγματοποίησε την Τελετή Ορκωμοσίας των πρώτων αποφοίτων του τμήματος από το έτος ιδρύσεώς του (2019/20), στο Βουλευτικό με πλήθος κόσμου. Μια όμορφη και ιστορική μέρα σε έναν ιστορικό χώρο, που φέρνει το τμήμα σε μια νέα εποχή!

Στην τελετή απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Καλών Τεχνών, Καθηγητής (ΤΘΣ) Γιάννης Λεοντάρης, η Πρόεδρος του Τμήματος ΤΠΨΤ Αναπλ. Καθηγήτρια (ΤΘΣ) Μαρίνα Κοτζαμάνη και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, παρουσία όλου του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του ΤΠΨΤ

Στο πλαίσιο της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε ανακοίνωση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κατσή σχετικά με την δωρεά της οικίας του ποιητή Νίκου Καρούζου, από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στον Δήμο Ναυπλιέων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα από την Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου - Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη. Η διοίκηση του τμήματος ευχαριστεί τον Δήμο Ναυπλιέων για την προσφορά κεράσματος στους αποφοίτους καθώς και για την ευγενική παραχώρηση του χώρου του Βουλευτικού

Η Πρόεδρος του Τμήματος ΤΠΨΤ Αναπλ. Καθηγήτρια (ΤΘΣ) Μαρίνα Κοτζαμάνη και οι διδάσκοντες - διδάσκουσες του τμήματος εύχονται καλή σταδιοδρομία, υγεία και κάθε καλό στους / στις αποφοίτους οι οποίοι θα ανοίξουν ένα νέο μονοπάτι σε καινοτόμες μορφές τέχνης και έρευνας γεφυρώνοντας τις παραστατικές με τις ψηφιακές τέχνες!


Φωτογραφίες: Βάσω Λυμπέρη (φοιτήτρια ΤΠΨΤ)  |  Οπτικοακουστική κάλυψη ορκωμοσίας: Νεφέλη-Κωνσταντίνα Κάσιου, Άννα Φρεγγίδου, Ζωή Φιροπούλου (φοιτήτριες ΤΠΨΤ)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Επισυναπτόμενα Αρχεία