ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022 - 2023

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Οκτωβρίου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022 - 2023



Η Γραμματεία του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών ανακοινώνει ότι οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022 - 2023 θα πραγματοποιούνται από τις 24 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση 



Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές και πραγματοποιείται ΜΟΝΟ κατά τις παραπάνω ημερομηνίες.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις μαθημάτων πρέπει να συμφωνούν με τις δηλώσεις συγγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν στον ΕΥΔΟΞΟ.







Τεχνικές Διευκρινίσεις για την Υποβολή της Δήλωσης

Η δήλωση μαθημάτων γίνεται στη διεύθυνση https://e-secretary.uop.gr/unistudent/ και είναι διαφορετική από την εγγραφή στο e-class.

Η δήλωση καταχωρείται επιτυχώς ΜΟΝΟ εφόσον πατήσετε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Σε αντίθετη περίπτωση, η δήλωση δεν καταχωρείται στο ηλεκτρονικό σύστημα και θεωρείται άκυρη.

Σημειώνεται ότι καμία εκπρόθεσμη δήλωση δε γίνεται δεκτή από το σύστημα.

Όποιος/α φοιτητής/τρια δεν δηλώσει μαθήματα μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, δεν μπορεί στη συνέχεια να εξεταστεί και να κατοχυρώσει βαθμολογία για το αντίστοιχο ακαδημαϊκό εξάμηνο, ούτε να προμηθευτεί δωρεάν συγγράμματα.

Σημείωση: Οι φοιτητές 3ου εξαμήνου και πάνω που επιθυμούν να επιλέξουν μάθημα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, θα το στέλνουν με μήνυμα στο email της Γραμματείας του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών από το ιδρυματικό τους email. Δηλώνεται ένα μάθημα κάθε εξάμηνο.  


 

 

Χωρίς ιούς.www.avast.com