Ανακοίνωση στο πλαίσιο του μαθήματος "Ψηφιακή Δημιουργική γραφή, διαδραστική λογοτεχνία, ψηφιακή αφήγηση, ψηφιακές εκδόσεις"

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Μαΐου

Σας ενημερώνουμε  ότι τη Δευτέρα 09/05/2022 στο πλαίσιο του μαθήματος "Ψηφιακή Δημιουργική γραφή, διαδραστική λογοτεχνία, ψηφιακή αφήγηση, ψηφιακές εκδόσεις", θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε μέσω zoom, τη Ρενάτα Ντελία, λέκτορα στην Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Λίνκολν, ΗΒ. 

 

Πληροφορίες ομιλίας

Τίτλος:  Μηχανισμοί και αφηγηματικές μέθοδοι στα οπτικά μυθιστορήματα

Ώρα: 13:00

Σύνδεση μέσω Zoom

 

Βιογραφικό:

Η Ρενάτα Ντελία είναι διδάκτορας του Ινστιτούτου Ψηφιακών Παιχνιδιών στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας.  Η έρευνα της επικεντρώνεται στην συναισθηματική διάδραση ανθρώπου-μηχανής στο πλαίσιο των ψηφιακών παιχνιδιών.  Στην διδακτορική της διατριβή ερεύνησε την ρομαντική αγάπη μεταξύ παικτών και ψηφιακών χαρακτήρων στα παιχνίδια.  Από τον Φεβρουάριο του '22 είναι λέκτορας στην Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Λίνκολν, ΗΒ.  Διδάσκει σχεδιασμό παιχνιδιών και μεθόδους έρευνας στα ψηφιακά παιχνίδια. Της αρέσουν οι ρομαντικές ιστορίες, η αστική εξερεύνηση και οι φάροι.

 

 

Με εκτίμηση,


Από τη Γραμματεία του ΤΠΨΤ
Σωτηρία Παπαγεωργίου

ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού
s.papageorgiou@uop.gr

τηλ. 27520 96125

 


Virus-free. www.avast.com